Het aftellen is begonnen - Reisverslag uit Bilthoven, Nederland van Corinne Balkenhol - WaarBenJij.nu Het aftellen is begonnen - Reisverslag uit Bilthoven, Nederland van Corinne Balkenhol - WaarBenJij.nu

Het aftellen is begonnen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Corinne

25 November 2008 | Nederland, Bilthoven

Hallo allemaal,

nog 6 dagen en dan vlieg ik naar Afrika, om daar vrijwilligerswerk te gaan doen.
Op zondag 30 november om 15.00 uur ga ik de lucht in om vervolgens eerst naar Londen te vliegen. Vanuit daar vlieg in naar Johannesburg. Daar moet ik me 7 uur zien te vermaken en dan vlieg ik door naar Richard bay. Als het goed is staat daar iemand op mij te wachten om mij vervolgens naar mijn bestemming St. Lucia te brengen. Daar verblijf ik in een vrijwilligershuis dat uit alle verhalen nog al luxe blijkt te zijn (ja ja ik ga ontwikkelingswerk doen in een ontwikkelingsland :) ) Er schijnt een zwembad en jaccuzi in de tuin te zijn en er wordt voor ons gekookt en gewassen!!
De eerste drie dagen dat ik daar ben begint er meteen een orientatie excursie. Hoe die eruit ziet weet ik niet precies maar dat horen jullie allemaal als ik die achter de rug heb.

Ik heb er echt heel veel zin in. Lekker een half jaartje er tussen uit, de zon opzoeken en de gezondheidszorg vanuit een ander perspectief bekijken. De laatste dingetjes moeten nog geregeld worden en dan ben ik er helemaal klaar voor!!

Liefs Corinne

• 30 November 2008 - 11:22

Jenneke:

Dag Corinne,
    heel veel succes met de start van je reis, wij zien naar je reisverhalen uit.
    Groet Dick en Jenneke

Groetjes Emanuelle

• 30 November 2008 - 15:14

Manya:

Lieve meis...
    Nou we hebben je net op schiphol afgezet en je bent nu bijna in Londen. Je hebt nog een hele reis te gaan. Ik zal je wel gaan missen hoor! Liefs manya

• 30 November 2008 - 18:51

Anja:

hey zuster...je zit nu in de lucht wilde je ff laten weten dat ik veel aan je gedacht heb vandaag en heb veel bewondering voor je wat je gaat doen..heel veel plezier en ik zal je verhalen in de gaten houden..kus

• 30 November 2008 - 21:58

Kees Patist:

Hoi Corinne, pratische Website, heerlijk om je te kunnen volgen. We wensen je een fijn,dienstbaar en leerzaam verblijf toe. God bless you. Cobie en Kees

• 01 December 2008 - 13:30

Bas:

Hey ex buurmeisje!

Hoop dat je een goede reis hebt gehad en nu lekker een beetje kan genieten?! Suc6 en ben benieuwd naar je eerste update vanuit Zuid-Afrika.

Groeten

• 03 December 2008 - 07:25

Peter:

hoi corinne, ik zie net je eerste berichten.
    suc6 en veel plezier in Afrika en ik zal je bevindingen in de gaten houden.

• 03 December 2008 - 16:38

Maxine:

heey lieve zus,

Ik was blij te horen dat je goed bent aangekomen! Hoe zijn de introductie dagen?
    Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal!

liefs max

• 04 December 2008 - 05:15

Nienke:

Hoi lieve Cor,

Lees via maxine dat je veilig bent aangekomen. Gelukkig!!! Ben benieuwd naar je verhalen, zet ze maar snel op de site... Hoop wel dat je makkelijk internet verbinding kan vinden, of is het in afrika net als de outback? Hopeloos!!!
    Geniet van alles. Dikke kus Michael en Nienke