Laatste bericht vanuit Zambia - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Corinne Balkenhol - WaarBenJij.nu Laatste bericht vanuit Zambia - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Corinne Balkenhol - WaarBenJij.nu

Laatste bericht vanuit Zambia

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Corinne

02 April 2009 | Zambia, Livingstone

Lieve allemaal,

Hier mijn allerlaatste berichtje vanuit Zambia, Livingstone.
Het is een hele rare maar zeer ontspannen week geweest.

Maandag zijn we verhuisd naar Jollyboys en hier is onze vakantie gestart:). Het voelde wel raar om mijn huisje waar je twee maanden gezeten hebt achter te laten. Gelukkig hoevde we nog niet iedereen dag te zeggen dus het afscheid heb ik lekker kunnen opdelen (aangezien afscheid nemen een van mijn sterke kanten is:?)
Manya en ik hadden eigenlijk best veel plannen maar hebben in die paar dagen niets uitgevoerd.

Na vier maanden heel veel structuur te hebben gehad is het heel vreemd om uit te slapen en zelf je dag weer in te plannen.
Ik wist niet wat ik met mijn vrije tijd moest doen, maar tegelijkertijd was ik zo ontzettend moe dat opstaan al vermoeiend was:?. Maar die paar vrije dagen zijn heel goed bevallen:)!!!

Ik heb heerlijk kunnen lezen, van de zon genoten en heerlijk gezwommen bij zanbezi sun.
We hebben elke avond een drankje gedaan met de meiden en met wat andere vrienden, dus erg gezellig.

Voor de rest wat voorbereidingen gedaan voor onze reis die vandaag start hier in Livingstone.

Hier in het kort mijn reisschema (speciaal voor u mam:))

Dag 1 en 2: Vic falls Livingstone.
Dag 3 en 4: Lusaka en Chipata
dag 16 en 17: Usambara Mountains
Dag 18: Marangu
Dag 19 en 20: Mto Wa Mbu / Karatu
Dag 21 en 22: Serengeti National Park
Dag 23: Ngorongoro Crater / Karatu.
Dag 24: Nairobi.

Kortom genieten dus!!!!! Heb er helemaal zin in:).

We hebben net afscheid genomen van iedereen in het huis (behalve van Saskia en Lisa, want die komen ons morgen nog even opzoeken).
Nog even wat geschreven in het boek (Johanna ik heb je voorbeeld gevolgd hoor het is een lekker Nederlands verhaal geworden:))
En nu gaan we lekker even douchen en dan op naar de Maramba river lodge waar onze reis gaat beginnen.

Ik hoop dat ik tijdens mijn reis jullie op de hoogte kan houden, van alle mooie ervaringen!!

Liefs Corinne

• 02 April 2009 - 12:05

Lisa:

Ja, het viel me een beetje tegen dat jullie het museum hebben laten schieten. Toch leuk???Stelletje afhakers. Ik ga jullie ontzettend missen!!!!!!!!! Komen jullie nog even je matrasje van Jollyboys nog even omwisselen, want ik verdwijn op het moment in mijn matras jonge! Ik heb bijna zo'n lift nodig die ze ook in het verzorgingshuis gebruiken. En neem dat zwembad ook maar mee..... doe voorzichtg morgen bij de Boiling pot!

Knuffel LIsa

• 02 April 2009 - 13:03

Anesh!:

Hee, ik hoor ook bij de Dutchies :P
    Nou, aan Nederlandse-parypeoples geen gebrek in ieder geval!! Superleuk dat je het toch uiteindelijk ook in Zambia weer super naar je zin hebt gehad!!
    Hahaha, inderdaad.. lekker dat je het laatste weekje niet heel veel hebt gedaan. IK VOND OOK AL DAT JE ZO VAAK EN ZO SNEL OP HYVES REAGEERDE!!
    Ik weet niet hoe het internet op de rest vanje reis gaat zijn.. Maar wat ik wel weet, is dat dat wss ook echt SUPPER gaat zijn.
    Heel heel veel plezier. xx

• 02 April 2009 - 13:37

Manya:

Lieve lieve meid!
    Wat ben ik blij dat ik met jou deze geweldige ervaring mag delen. Ik heb het de afgelopen maand echt helemaal super gevonden en dan is ons avontuur nog niet eens afgelopen! Op naar de volgende!
    Dikke kus en knuffel

• 03 April 2009 - 17:28

Johanna:

Hoi hoi,
    Ben je nou nog meer afgevallen? Ziet er heel goed uit, maar een dun laagje vet moet je toch wel houden hoor!
    Zeg, die bank en die kussens van Jollyboys, dat ziet er toch wel heel aantrekkelijk uit. Ik zou dan denk ikook wel afzien van een museumbezoek(reactie van Lisa gelezen).Kwestie van prioriteiten stellen.
    En wat had ik graag bij jullie aan die pizzatafel gezeten. Echt jaloers!
    Corinne, je hebt een aantrekkelijk reisschema, vind ik ook leuk om te weten, zal zeker aan je denken als je op Zanzibar bent en in de serengeti. Aan Mto wa mbu heb ik ook heel goede herinneringen. Ik hoop dat het lukt je weblog bij te houden.
    Liefs,
    johanna