Fijne kerstdagen allemaal!! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Corinne Balkenhol - WaarBenJij.nu Fijne kerstdagen allemaal!! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Corinne Balkenhol - WaarBenJij.nu

Fijne kerstdagen allemaal!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Corinne

23 December 2008 | Zuid-Afrika, Pretoria

Lieve iedereen,

Ik wil iedereen hele fijne kerstdagen toewensen en alvast een heel goed nieuw jaar!!

Ik ga mijn kerstdagen op het strand doorbrengen, dus de echte kerstgevoelens zijn er niet. We hebben wel een kesrtboompje thuis staan, dat is wel gezellig.

Ik heb geen tijd om mijn verhalen te vertellen maar dat komt waarschijnlijk na de kerst weer.

Geniet van jullie vrije dagen:)

Veel liefs Corinne

• 23 December 2008 - 11:06

Janna:

Met veel plezier lees ik je berichten elke week.
    Wat heb je het lekker daar, hier in Nederland wordt het volgende week goed koud, misschien wel schaatsweer :)

• 23 December 2008 - 13:43

Linda:

Hallo Lieverd,

Ondanks dat je niet "echt" kerst gaat vieren. TOCH fijne kerstdagen gewenst!! En een heel goed, gezellig en gezond 2009!!!

Liefs Linda

• 23 December 2008 - 20:08

Bep :

Hallo Corinne
    Als (ex)collega van jou, en collega van je moeder wil ik je een fijne tijd toewensen.Ik ga je zeker volgen op de site,ik vind het erg leuk om foto's te kijken en je verhalen te lezen.ik wens je alle goeds voor 2009.gr Bep Boer

• 24 December 2008 - 13:25

Rutger En Carlijn:

Lieve Corinne,
    Hoeveel kindjes zijn er bij jouw club?
    Wij hebben nu kerstvakantie en Rutger heeft weer een tand er uit en Carlijn kan nu even geen doelpunten meer maken bij de hockey.
    We hebben kerstboom en Rutger heeft in kesrtspel gespeeld en dat was top.

Fijne kersmisdagen en gelukkig nieuwjaar.

Groetjes
    Carlijn en Rutger

• 24 December 2008 - 13:43

Leonie:

Heeey Cor,

Heel erg leuk om elke keer weer je verhalen te lezen. (Ik doe het elke keer trouw;))

Ik wens je hele fijne dagen daar, een een warme kerst is heel erg bijzonder! Geniet ervan!

Groetjes, Leonie
    (van Max)

• 01 Januari 2009 - 20:20

Nelly En Dick:

Hallo Corinne
    We wensen jou voor 2009 een goed,fijne en leerzame tijd toe. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt.
    Veel plezier en geniet ervan.
    Liefs Nelly en Dick.